میلگرد چیست؟ > FREE BOARD

본문 바로가기
사이트 내 전체검색


회원로그인

FREE BOARD

میلگرد چیست؟

페이지 정보

작성자 Virgie Fifield (79.♡.113.173) 작성일24-08-26 00:53 조회40회 댓글0건

본문

ضخامت ورق سیاه معمولاً از ۲ میلی‌متر شروع می‌شود و تا ۱۰۰ میلی‌متر نیز می‌رسد. ورق های سیاه با ضخامت‌های پایین‌تر، مانند ۲ میلی‌متر، معمولاً برای کاربردهایی مانند ساخت سقف، دیوار و سازه‌های سبک استفاده می‌شوند. ورق های سیاه با ضخامت‌های بالاتر، مانند ۱۰۰ میلی‌متر، معمولاً برای کاربردهایی مانند ساخت سازه‌های سنگین، مخازن و صنایع نفت و گاز استفاده می‌شوند. البته، ضخامت آن‌ها به نوع و شکل تحویل نیز بستگی خواهد داشت. برای مثال، کلاف‌های ورق سیاه که به شکل رول شده ارائه می‌شوند،‌ ضخامتی نهایتاً برابر با ۱۵ میلی‌متر دارند و نمونه‌های ضخیم‌تر به شکل شیت و فابریک ارائه می‌شوند. در جدول زیر ۴ مورد از پرکاربردترین انواع ورق سیاه و ویژگی‌های آن‌ها را بررسی کرده‌ایم.

inblog-1-6.pngسقف‌سازی و نما: قيمت نبشی استفاده از این این ورق‌ها یکی از بهترین انتخاب‌ها برای ساخت سقف‌های بادوام و جذاب در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و صنعتی است.
پانل‌های معماری: ورق گالوانیزه در معماری مدرن، از این ورق‌ها با هدف ایجاد نماهای بصری زیبا و طراحی‌های داخلی مختلف و بادوام استفاده می‌شود.
صنعت خودرو: قيمت ورق گالوانیزه با توجه به دوام و مقاومت بالای ورق‌های گالوانیزه رنگی در برابر خوردگی و ظاهر زیبایی که دارند، از آن‌ها در ساخت بدنه و قطعات خودرو استفاده می‌شود.
لوازم خانگی: استفاده از این محصولات فولادی برای ساخت لوازم خانگی مانند یخچال و ماشین لباسشویی بسیار مرسوم و متداول است.
مبلمان: ورق گالوانیزه به دلیل زیبایی ظاهری و طول عمر بالا، در تولید مبلمان فلزی استفاده می‌شوند.
جدول ورق گالوانیزه رنگی-پیوان مرجع قیمت آهن-\d,hk

شمش بیلت فولادی
شمش بیلت یا شمشال یکی از شناخته شده‌ترین انواع شمش فولادی است که در کارخانه فولاد سازی با نورد سرد تولید می‌شود. سطح مقطع شمش بیلت به صورت دایره یا مربع است و عرض آن، کمتر از 15 سانتی‌متر است. بیلت در مقایسه با شمش با توجه به طول بلندی که دارد، بیشتر در تولید میلگرد و مفتول کاربرد دارد. بیشینه عرض بیلت فولادی 15 سانتی متر و سطح مقطع آن نیز 230 سانتی متر است. شمش بیلت بر طبق میزان انعطاف‌پذیری که دارد به دو نوع 5sp و 3sp تقسیم می‌شود.

روش‌های تولید میلگرد و مشخصات هر روش
در بخش‌های قبل با ماهیت اصلی، انواع و کاربردهای میلگرد آشنایی پیدا کردیم. برای درک بیشتر این مقاطع فولادی و شناخت آن‌ها، بهتر است مروری کوتاه بر روش های تولید میلگرد داشته باشیم و تفاوت هر روش روی کیفیت و استقامت محصول نهایی را بررسی کنیم. از روش‌های مختلفی برای انجام این کار استفاده می‌شود و هرکدام هم مراحل و فرآیندهای خاص خود را دارند. با این حال، در اینجا آن‌ها را به ۲ بخش اصلی روش‌های سنی و نوین تقسیم می‌کنیم.

روش کوره ذوب القایی (IMF)
در این روش تولید شمش فولادی از یک میدان مغناطیسی برای ذوب کردن ضایعات استفاده می‌شود. برای این منظور سیم‌پیچ القایی موجود در اطراف کوره، با برقراری جریان الکتریسیته با فرکانس بالا، میدان مغناطیسی ایجاد کرده و به این ترتیب باعث تولید حرارت و گرما می‌شود. نتیجه‌ی برقراری این حرارت و گرما ذوب فلزات است.

جمع بندی انواع شمش های فولادی
به طور کلی در این مقاله به مبحث شناخت برخی از انواع شمش پرداخته شد. شمش فولادی یکی از پرکاربردترین انواع آن‌ها است و سهم به‌سزایی در صنعت و تجارت دارد.
در این مقاله همچنین فرآیند تولید شمش فولادی از طریق دو روش کوره بلند و قوس الکتریکی مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه نیز به انواع شمش فولادی شامل شمش بیلت، شمش بلوم و شمش اسلب ونیز فرآیند تولید آن‌ها اشاره‌ای مختصر شد. شمش مورد بررسی دیگر، شمش قلع بود که به خاطر دارا بودن خاصیت ضد اکسید شدن در اکثر ترکیبات آلیاژی مورد استفاده قرار می‌گیرد. شمش مهم و پرمصرف دیگر که معرفی شد، شمش نسوز بود. که به خاطر داشتن نقطه ذوب بالا در صنایع مهم و بزرگی مانند خورو سازی و ساختمان سازی مصارف زیادی دارد.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


접속자집계

오늘
4,635
어제
7,280
최대
10,707
전체
461,546
그누보드5
회사소개 개인정보처리방침 서비스이용약관 Copyright © 소유하신 도메인. All rights reserved.
상단으로
모바일 버전으로 보기